Amsterdam

Amsterdam, die Hauptstadt der Niederlande. Sie ist auch die beliebteste und meistbesuchte Stadt der Niederlande, und das nicht umsonst. In dieser facettenreichen Stadt können Sie alles erleben, was Sie sich vorstellen können. Dabei ist die Stadt immer noch sehr kompakt: viele Highlights liegen beieinander. Dies ist natürlich ideal für eine Fußballreise nach Amsterdam. Ein paar Tage reichen aus, um die Stadt in vollen Zügen erleben zu können!


Fußballreisen nach Amsterdam

Ajax ist der erfolgreichste Klub der Niederlande und spielt seine Heimatspiele in Amsterdam. Die Johan Cruijff Arena liegt etwa 20 Minuten vom Stadtzentrum entfernt im Südosten von Amsterdam.
Amsterdam hat den größten internationalen Flughafen der Niederlande. Auch dieser Flughafen ist nur 20 Minuten vom Stadtzentrum von Amsterdam entfernt.

Buchen Sie bei der Nummer1 Fussballreisen jetzt eine Fußballreise zu Ajax und genießen Sie die Stadt Amsterdam in vollen Zügen. Wir beraten Sie gerne!

Combineer een bezoek aan Ajax met een bezoek aan Amsterdam

Als je jezelf in het centrum van Amsterdam bevindt dan sta je waarschijnlijk voor De Dam. De Dam grenst aan een plein waar ook het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk en het Nationaal Monument te vinden zijn. Ook het Madam Tussauds grenst aan het plein waar wassenbeelden van beroemdheden te vinden zijn. Als je van winkelen houdt, heb je geluk. De bekendste winkelstraat in Amsterdam – De Kalverstraat – kun je betreden aan twee kanten van het plein. Als je deze helemaal hebt uitgelopen, loop je tegen het Rembrandtplein op waar gezellige restaurants en barretjes te vinden zijn. Het komt hier s’avonds helemaal tot leven, wat het geweldig maakt om na de voetbalwedstrijd hierheen te komen om een biertje te drinken. Ook De Jordaan is een bekend uitgaansgebied en hier valt ook heel wat te beleven na een voetbalwedstrijd van Ajax!


Wat kun je nog meer doen in Amsterdam?

Amsterdam staat vol met interessant musea. Neem bijvoorbeeld het wereldberoemde Anne Frank huis. Je zult alles te weten komen over familie Frank en over de Jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tegelijkertijd zul je het achterhuis waar Anne Frank in heeft gewoond bewonderen. Het is verstandig om tickets vooraf te bestellen, want er staat altijd een rij het Anne Frank huis.

Veel Nederlandse kunstenaars hebben hun debuut gemaakt tijdens de Gouden Eeuw, waaronder de wereldberoemde Rembrandt en Van Gogh. Je kunt eindelijk de grote Nachtwacht met eigen ogen bewonderen in het Rijksmuseum en je kan alles te weten komen over de schilder van dit stuk in het Rembrandthuis. Sla ook zeker het bijzondere Van Gogh museum niet over, want je zult zijn werken in een prachtige lichtshow bekijken.


Ontspan in Amsterdam

De hoofdstad is rijk aan prachtige, ontspannende natuurparken. Neem bijvoorbeeld het ontzettend grote Vondelpark waar je wel een hele dag in rond kan lopen, of het Rembrandtpark. Krijg je trek van al dat rondlopen in parken? Ga dan naar de Foodhallen! Hier kun je heerlijk eten bij één van de 30 overdekte kraampjes. Wil je echt Amsterdams ontspannen? Stap dan eens in één van de Amsterdamse coffeeshops…

Keine Spiele gefunden

Bleiben Sie informiert