De goedkoopste voetbalreizen boekt u gegarandeerd bij Number 1 Voetbalreizen

Number 1 Voetbalreizen garandeert altijd de laagste prijs van Nederland en België voor uw voetbalreis.

In het geval dat u elders op internet een goedkopere aanbieding gezien heeft, horen wij dat graag van u. Hiervoor kunt u onderstaand formulier invullen. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen.

Om aanspraak te kunnen maken op de laagsteprijsgarantie zijn er wel enkele voorwaarden:

  • U dient ons als bewijs een offerte van een aanbieder te sturen of een print-screen van de door u gevonden goedkopere voetbalreis + een link naar deze reis, zodat we het prijsverschil kunnen controleren. Op de print-screen moet de laatste stap te zien zijn, zodat alle bijkomende kosten inzichtelijk zijn.
  • De laagsteprijsgarantie is bedoeld voor de eindgebruiker. Wederverkopers of andere (voetbal)reisaanbieders zijn uitgesloten van de laagsteprijsgarantie.
  • Een zelf samengesteld voetbalarrangement met losse (voetbal)tickets en een losse hotelboeking komt niet in aanmerking.
  • Reeds een voetbalarrangement bij ons besteld en deze goedkoper gezien? De laagsteprijsgarantie geldt tot 1 werkdag na plaatsing van uw bestelling (vanwege prijswijzigingen van vluchten, hotels en wedstrijdkaarten).
  • De laagsteprijsgarantie geldt alleen voor exact gelijke reizen (vertrek-luchthaven, accommodatie, kamertype, reisduur, vlucht, dag van vertrek, aantal personen, categorie wedstrijdkaarten etc.) met identieke boekingsvoorwaarden en dient nog beschikbaar te zijn op het moment dat wij de melding controleren.
  • Het gaat hierbij om de prijsvergelijking op het moment van boeken. Er zit helaas een tijdslimiet aan deze garantie. Prijzen veranderen in de reiswereld jammer genoeg elke minuut.


Formulier

* JPG- of PNG-bestand