De goedkoopste voetbalreizen boek je bij Number 1 Voetbalreizen

Number 1 Voetbalreizen garandeert altijd de laagste prijs van Nederland en België voor je voetbalreis.

In het geval dat je elders op internet een goedkopere aanbieding hebt gezien, horen wij dat graag. Hiervoor kun je onderstaand formulier invullen. Vervolgens zullen wij contact met je opnemen.

Om aanspraak te kunnen maken op de laagsteprijsgarantie zijn er wel enkele voorwaarden:

  • Je dient ons als bewijs een offerte van een aanbieder te sturen of een print-screen van de door jou gevonden goedkopere voetbalreis + een link naar deze reis, zodat we het prijsverschil kunnen controleren. Op de print-screen moet de laatste stap te zien zijn, zodat alle bijkomende kosten inzichtelijk zijn.
  • De laagsteprijsgarantie is bedoeld voor de eindgebruiker. Wederverkopers of andere (voetbal)reisaanbieders zijn uitgesloten van de laagsteprijsgarantie.
  • Een zelf samengesteld voetbalarrangement met losse (voetbal)tickets en een losse hotelboeking komt niet in aanmerking.
  • Reeds een voetbalarrangement bij ons besteld en deze goedkoper gezien? De laagsteprijsgarantie geldt tot één werkdag na plaatsing van je bestelling (vanwege prijswijzigingen van vluchten, hotels en wedstrijdkaarten).
  • De laagsteprijsgarantie geldt alleen voor exact gelijke reizen (vertrek-luchthaven, accommodatie, kamertype, reisduur, vlucht, dag van vertrek, aantal personen, categorie wedstrijdkaarten etc.) met identieke boekingsvoorwaarden en dient nog beschikbaar te zijn op het moment dat wij de melding controleren.
  • Het gaat hierbij om de prijsvergelijking op het moment van boeken. Er zit helaas een tijdslimiet aan deze garantie. Prijzen veranderen in de reiswereld jammer genoeg elke minuut.


Formulier

* JPG- of PNG-bestand