Wedstrijden Eredivisie  Fussballreisen Niederlande

Die Eredivisie ist die wichtigste und höchste Fußballliga der Niederlande. Die Liga ist bekannt für ihre facettenreichen Spiele mit vielen Toren. Die Eredivisie ist auch deshalb berühmt, weil sie eine Brutstätte für junge Talente ist und war. Hier werden oft Fußballtalente entdeckt, die dann später in anderen europäischen Ligen wie der Premier League, der Bundesliga und der Primera División sehr erfolgreich sind.

Die Eredivisie wurde 1956 gegründet und besteht aus insgesamt 18 Fussballclubs. Jede Mannschaft spielt in jeder Saison, von August bis Mai, 34 Spiele. Die drei erfolgreichsten Vereine in der Eredivisie, auch bekannt als die "Big Three", sind Ajax, PSV Eindhoven und Feyenoord.

Voordelige Eredivisie tickets 

De Eredivisie werd opgericht in 1956 en bestaat uit 18 voetbalclubs. Elk team speelt ieder seizoen 34 wedstrijden, vanaf augustus t/m mei. De kampioen van de Eredivisie mag meedoen aan de Champions League, wat meestal een hele eer is voor Nederlandse clubs. Hier maakten met name Feyenoord en Ajax hun debuut op Europees niveau. De drie meeste succesvolle clubs uit de Eredivisie, ook wel de Grote Drie genoemd, zijn AFC Ajax, PSV Eindhoven en Feyenoord

De Eredivisie is de belangrijkste en hoogste voetbalcompetitie van Nederland. De competitie is zelfs uitgeroepen tot de zevende sterkste competitie ter wereld en in Europa is het de zesde sterkste competitie. De competitie staat bekend om zijn veelzijdige wedstrijden met vaak veel goals. De Eredivisie is ook befaamd omdat het een kweekvijver is voor jonge talenten. Vanaf hier groeien voetballers vaak door naar andere Europese competities zoals de Premier League, Bundesliga en de Primera División.


Topclubs in de Eredivisie 

Bekende en talentvolle voetballers zoals Virgil van Dijk, Kevin de Bruyne en Frenkie de Jong zijn al voor grote getallen verkocht aan buitenlandse voetbalcompetities. En wat dacht je van onze Nederlandse trots; Johan Cruijff? Deze held heeft ook heel wat jaren voor FC Barcelona gespeeld en hij wordt wereldwijd gezien als één van de beste voetballers aller tijden. Gelukkig spelen er ook nog een hoop getalenteerde Nederlandse voetballers die in de Nederlandse Eredivisie spelen. Denk aan Daley Blind, Joey Veerman en Edson Álvarez. Wil jij deze spelers in het echt zien voetballen? Bezoek dan een voetbalwedstrijd in de Eredivisie!


Eredivisie tickets kopen?

Bij Number 1 Voetbalreizen scoor je makkelijk en snel tickets voor wedstrijden in de Eredivisie. Wij bieden kaarten en reizen aan naar Ajax, Feyenoord en PSV Eindhoven. Wil je kaarten voor een andere club? Neem dan even contact met ons op, want wij kunnen altijd iets regelen. Wij zorgen ervoor dat jij op een mooie plek komt te zitten met goed zicht op het veld. Heb je verder nog vragen? Wij staan altijd klaar voor je!