London

London ist wie die Hauptstadt Englands vielleicht auch die Fussballhauptstadt Europas. Die Stadt beherbergt nicht weniger als 14 Vereine, die in verschiedenen Ligen vertreten sind. Zu den bekanntesten und wichtigsten Klubs gehören Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur und West Ham United. Alle spielen in der Premier League. Neben diesen Spitzenteams gibt es in London auch Klubs wie Crystal Palace, Fulham, Brentford, Millwall und Queens Park Rangers. Für all diese Klubs ist es möglich, bei uns eine Fußballreise Ihrer Wahl zu buchen. Wenn Sie spezielle Wünsche oder Fragen haben, würden wir Sie natürlich gerne hören und Ihnen weiterhelfen.

Combineer uw voetbalreis Londen met de vele bezienswaardigheden

Deze wereldstad heeft natuurlijk nog veel meer te bieden, zoals de Tower of London, de Houses of Parliament en de Big Ben, de Tower Bridge, de London Eye, en ga zo maar door. Het is daarom ook zeker aan te raden om uw Voetbalreis naar Londen met een paar dagen te verlengen. Prijstechnisch kan het soms zelfs voordeliger zijn om langer te blijven en zo buiten het weekend om te vliegen.

Voor het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden, de lekkerste restaurantjes of het uitgaansleven in de stad, voorzien wij u graag van de beste adviezen. Check ook alle informatie en tips over vliegen naar Londen en de verschillende opties die u heeft om vanaf het vliegveld te reizen naar de stad.

Keine Spiele gefunden

Bleiben Sie informiert