Chelsea - Fulham (West-Londen Derby)

Is het een droom van jou om een voetbalwedstrijd van Chelsea te zien? Dan zou je het moeten overwegen om een wedstrijd tussen de twee topclubs Chelsea en Fulham te boeken. Wil je weten hoe het eraan toegaat tijdens deze West-London derby? Lees dan snel verder!

Lees meer

Unten sehen Sie der Ergebnisse der letzten Begegnungen zwischen Chelsea und Fulham


03 Februar 2023 Voetbalreizen Premier League Chelsea - Fulham
12 Januar 2023 Voetbalreizen Premier League Fulham - Chelsea
01 Mai 2021 Voetbalreizen Premier League Chelsea - Fulham
16 Januar 2021 Voetbalreizen Premier League Fulham - Chelsea
03 März 2019 Voetbalreizen Premier League Fulham - Chelsea1-2
02 Dezember 2018 Voetbalreizen Premier League Chelsea - Fulham2-0
Es konnten keine Begegnungen gefunden werden. Wenn Sie zukünftig über bevorstehende Spiele informiert werden möchten, melden Sie sich bitte unten an und Sie erhalten zukünftig automatisch eine E-Mail, sobald neue Spiele verfügbar sind.

Bitte benachrichtigen Sie mich

Bezoek de West-London Derby tussen Chelsea en Fulham

Chelsea en Fulham zijn twee van de vier clubs die in het westen van London gelegen zijn. De wedstrijd tussen beide teams draagt daarom ook de naam West-Londen Derby. Deze derby vindt helaas weinig plaats, want de vier clubs zitten vaak in verschillende divisies. Daarom is het extra speciaal dat je deze West-Londen Derby wél kunt bijwonen! Chelsea en Fulham spelen regelmatig tegelijkertijd in de Premier League en dat is dit seizoen ook het geval.

Het is niet alleen geweldig dat je deze zeldzame derby kan bezoeken, maar het is fantastisch dat je dit kan doen in de hoofdstad van het mooie Groot-Brittannië. Plak een paar dagen aan je voetbalreis vast en ontdek wat Londen allemaal te bieden heeft.


De West-London Derby bezoeken?

Sta je te popelen om deze spannende derby tussen Chelsea en Fulham te bezoeken? Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar de geweldige stad Londen. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis naar Londen samen, altijd voorzien van de beste tips voor je verblijf in Londen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar Chelsea – Fulham en uiteraard een geweldige voetbalervaring in Stamford Bridge!