Wedstrijden KNVB Beker  KNVB Beker

Een wedstrijd van de KNVB Beker bezoeken? Dat kan ook makkelijk bij Number 1 Voetbalreizen. Lees snel verder en ontdek hoe jij kaarten voor een KNVB Beker wedstrijd scoort!

Een voetbalreis naar de KNVB Beker

De KNVB Beker competitie werd opgericht in 1899 en is daarmee de oudste en nog bestaande voetbalcompetitie van Nederland. De competitie heeft altijd al de vorm gehad van een knock-out systeem, maar hiervoor vond er altijd nog een groepsfase plaats. Nederlandse voetbalclubs uit de Eredivisie en Eerste Divisie mogen meedoen aan het toernooi. Ook clubs uit de hoogste amateurafdelingen en amateurverenigingen die de halve finales van de regionale districtbekers in het voorafgaan seizoen bereikt hebben, mogen meedoen aan deze competitie. De finale vindt altijd plaats in Feyenoord’s stadion, De Kuip, en dit is altijd al zo geweest. De winnaar heeft een plek verovert in de Johan Cruijff Schaal (de wedstrijd waar het voetbalseizoen mee begint) en plaatst zich ook automatisch voor de play-off van de UEFA Europa League.


Ga jij een voetbalreis naar de KNVB Beker boeken?

Wil jij graag naar een wedstrijd van de KNVB Beker, maar heb je net de kans op kaarten gemist? Dan kan je terecht bij Number 1 Voetbalreizen. Wij bieden altijd kaarten aan voor Ajax, PSV Eindhoven en Feyenoord. Wil jij een andere wedstrijd bezoeken in de KNVB Beker? Neem dan even contact met ons op, want wij kunnen altijd iets regelen.

We willen jou alvast veel plezier wensen tijdens de KNVB Beker wedstrijd!

Keine Spiele gefunden

Bleiben Sie informiert